Ολυμπιακός: Τους είχε προειδοποιήσει ο Μαρτίνς

Μεγάλες οι ευθύνες των ποδοσφαιριστών για την εμφάνιση το Ηράκλειο, παρά τις προειδοποιήσεις του προπονητή τους. 

Ολυμπιακός: Τους είχε προειδοποιήσει ο Μαρτίνς

Καλό θα είναι να πούμε δύο πράγματα σχετικά με την προετοιμασία που είχε κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς την περασμένη εβδομάδα για τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Από τις αρχές τις εβδομάδας πριν ακόμα γυρίσουν οι διεθνείς, ο Πορτογάλος είχε προειδοποιήσει για τις δυσκολίες που έκρυβε η αναμέτρηση. Όταν επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς την Πέμπτη, τους είχε δείξει σε βίντεο παιχνίδι του ΟΦΗ με την επισήμανση ότι «δεν θα δούμε αυτόν τον ΟΦΗ την Κυριακή». Τους εξηγούσε σε κάθε ευκαιρία ότι επικρατεί ενθουσιασμός στο Ηράκλειο, ότι ο ΟΦΗ περιμένει το ματς με τον Ολυμπιακό πώς και πώς, ήτραν ενήμερος ακόμα και για τις διοικητικές εξελίξεις.

Ο Μαρτίνς είχε σχεδιάσει έναν Ολυμπιακό να μπει στο ξεκίνημα και να πνίξει τον ΟΦΗ αλλά τελικά είδε τον αντίπαλό του να μπαίνει αποφασισμένος και με ορμή στις μονομαχίες. Αφήστε δε που οι Κρητικοί ήταν αυτοί που πίεσαν ψηλά τον Ολυμπιακό και κάπου εκεί οι Πειραιώτες έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Η εικόνα που υπάρχει πάντως είναι ότι ο Μαρτίνς είχε φροντίσει να προειδοποιήσει τους παίκτες του για το τι θα συναντούσαν. Ωστόσο, ορισμένοι ποδοσφαιριστές πίστευαν ότι ο Πορτογάλος ίσως ήταν... υπερβολικός στις επισημάνσεις του για τη δυναμική του ΟΦΗ. Οι ευθύνες αρκετών παικτών είναι τεράστιες για τη νοοτροπία με την οποία μπήκαν το ματς και γι' αυτό το λόγο η διοίκηση δίνει ακρετους πόντους στο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι, ότι ορισμένοι παίκτες δεν σεβάστηκαν τον ΟΦΗ και τη φανέλα του Ολυμπιακού».