Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη επικρατώντας με σκορ 2-0 του Αστέρα έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φορτούνη.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ

Πολύ λίγες ήταν οι περιπτώσεις στο παιχνίδι της Τρίπολης που ο Ολυμπιακός χρειάστηκε τον τερματοφύλακα του. Μία τέτοια ήταν στο 67’ στο σουτ του Ρεγκίς με τον Πασχαλάκη να δηλώνει παρών.

ΡΟΝΤΙΝΕΙ

Δεν έχει κάνει και το καλύτερο του παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα του πίεζε έβγαλε ενέργεια και είχε κάποια ανεβάσματα.

ΡΕΤΣΟΣ

Πολύ καλό ματς έκανε ο Ρέτσος με σωστές τοποθετήσεις στις περισσότερες φάσεις. Είχε βέβαια κάποιες λανθασμένες μεταβιβάσεις.

ΝΤΟΗ

Επανεμφανίστηκε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και μετά από αρκετό καιρό έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πήγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα με πολύ καλά μαρκαρίσματα.

ΟΡΤΕΓΚΑ

Έβγαλε τρομερή ενέργεια από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και προσπάθησε να βοηθήσει και στην επίθεση. Είχε πολύ καλές ατομικές προσπάθειες με πολλά τρεξίματα. Ο Αργεντινός έχει κάνει ένα γεμάτο παιχνίδι που στο τέλος πιστώθηκε και την ασίστ στο 1-0 από τον Φορτούνη.

EΣΕ

Όπως πάντα έχει κάνει ένα πολύ καλό και αθόρυβο παιχνίδι. Σωστά μαρκαρίσματα και σωστές μεταβιβάσεις ενώ προσπάθησε να βοηθήσει και στη δημιουργία όσο η ομάδα του δυσκολευόταν.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ

Έτρεξε αρκετά και στην Τρίπολη, αλλά μοιάζει να παίζει με πίεση. Είχε δύο πολύ κακά σουτ, ενώ και κάποιες μεταβιβάσεις του ήταν λανθασμένες.

ΜΠΙΕΛ

Ξεκίνησε δεξιά, πέρασε πίσω από τον επιθετικό, αλλά δεν έχουμε να θυμόμαστε τίποτα από τον Ισπανό. Άφαντος στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

ΣΚΑΡΠΑ

Πήρε μπάλες, δεν κρύφτηκε και είχε διάθεση να βοηθήσει. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα σουτ από δύσκολη θέση, είχε πολλά γεμίσματα, αλλά επί της ουσίας δεν έκανε τη διαφορά. Τουλάχιστον υπήρχε στο παιχνίδι.

ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ

Απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα έμεινε ο Σολμπάκεν που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Κάποιες ημιτελείς ενέργειες είχε στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι απέδειξε ότι δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Η φάση του 26’ περιγράφει την κατάσταση του Ελ Κααμπί τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Μπορεί να ήταν οφσάιντ, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε τετ α τετ δεν νίκησε τον Παπαδόπουλο. Παίζει πλέον με πολύ άγχος και καθυστερεί να πάρει την απόφαση να εκτελέσει.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΠΟΝΤΕΝΣΕ:

Το διάστημα που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά και επιβεβαίωσε ότι δεν διανύει την καλύτερη του περίοδο.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ:

Ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο. Μπήκε στο ματς έδωσε ενέργεια στην ομάδα του αναστάτωσε την άμυνα του Αστέρα και πέτυχε δύο γκολ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ:

Η είσοδος του έδωσε στον Ολυμπιακό την ενέργεια που του έλειπε. Είναι μέσα σε 2-3 φάσεις για να σκοράρει και η ομάδα του έγινε πιο επικίνδυνη.

ΓΙΟΕΒΤΙΤΣ:

Η φάση του 2-0 δείχνει την εξυπνάδα του και την εμπειρία του. Έπαιξε για 15 λεπτά και η συνεισφορά του ήταν μεγαλύτερη από του Ελ Κααμπί.

ΙΜΠΟΡΑ: Επανεμφανίστηκε σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά αγωνίστηκε ελάχιστα.