ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1: «Επαγγελματική» νίκη με... ζόρι

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε δύσκολα την αντίσταση του Παναιτωλικού με σκορ 2-1 στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1: «Επαγγελματική» νίκη με... ζόρι

Ύστερα από ένα πολύ καλό α' ημίχρονο, όπου χρειάστηκε να «γυρίσει» το ματς έχοντας δεχθεί γκολ από τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ έκανε μόνο τα απολύτως απαραίτητα στην επανάληψη και μετά βίας έφτασε στην οριακή νίκη με σκορ 2-1.

Οι Θεσσαλονικείς αιφνιδιάστηκαν από το πανέμορφο σε δημιουργία (από συνεργασία των Λιάβα, Φρ. Ντουάρτε) γκολ του Τορεχόν στο 20', όμως αντέδρασαν πειστικά στη συνέχεια και έφεραν... τούμπα το ματς σε ένα δεκάλεπτο με τους Σαμάτα (26') και Ζίβκοβιτς (36').

Αυτό που δεν έπεισε ήταν η συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στο β' μέρος, όπου έριξε κατακόρυφα τις... στροφές του, σε σημείο που ουσιαστικά να προσκαλεί τον Παναιτωλικό να επιτεθεί. Η δημιουργική αδυναμία των φιλοξενούμενων δεν κόστισε μεν, θα έπρεπε όμως να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Τούμπας

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Σκόρερ: 26' Σαμάτα, 36' Α. Ζίβκοβιτς - 20' Τορεχόν

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)

Κίτρινες κάρτες: 33’ Μουργκ, 67’ Μιχαηλίδης – 25’ Λιάβας, 34’ Ντουάρτε, 65’ Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Σάστρε Κεντζιόρα Μιχαηλίδης Ράφα Σοάρες – Οζντόεφ (76’ Σβαμπ) Μεϊτέ – Α. Ζίβκοβιτς (90’ Βιεϊρίνια) Μουργκ (64’ Ντεσπόντοφ) Κωνσταντέλιας – Σαμάτα (76’ Τόμας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο – Μαλής (60’ λ. τρ. Οικονόμου) Μπρ. Ντουάρτε Μλάντεν – Λιάβας (46’ Μαυρίας) Φρ. Ντουάρτε (83’ Μπελεβώνης) Πέρες Χατζηθεοδωρίδης (74’ Ντίαζ) Τορεχόν – Σενγκέλια Ζοάο Πέδρο (74’ Ξενιτίδης).