Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Οι ανοιχτές θέσεις της «ερυθρόλευκης» ενδεκάδας

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει διλήμματα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης. 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Οι ανοιχτές θέσεις της «ερυθρόλευκης» ενδεκάδας

Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη και με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός προπονητής δεν έδειξε τι ετοιμάζει για την πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τους Αρκάδες, αλλά είναι αλήθεια πως τα μέτωπα που έχει ανοιχτά δεν είναι και λίγα.

Εκτός από αυτό με τους φορ και τους χαφ ο 42χρονος προπονητής προβληματίζεται και για τους υπόλοιπους που θα παίξουν στην επίθεση. Ο Μασούρας θεωρητικά έχει καπαρωμένη τη μία θέση παίζοντας κοντά στον επιθετικό στον γνωστό του ρόλο. Από κει και πέρα προβληματίζεται αρκετά ο Μαρτίνεθ με την κατάσταση των Φορτούνη, Ποντένσε.

Αμφότεροι προέρχονται από δύο απαιτητικά παιχνίδια και το πιθανότερο είναι να καθίσουν στον πάγκο. Βρίσκονται άλλωστε και σε μία περίοδο που η κούραση είναι εμφανέστατη. Έτσι Σκάρπα και Σολμπάκεν είναι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να παίξουν από την αρχή.

Φυσικά θέση διεκδικεί και ο Μπιέλ, αλλά με λιγότερες πιθανότητες. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι έχει διλήμματα για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει.