Ο Ατρόμητος, η κορυφή και οι αστειότητες περί Κουλούρη

Το πιο συναρπαστικό ματς της 7ης αγωνιστικής ήταν αυτό με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Super League.

Ο Ατρόμητος, η κορυφή και οι αστειότητες περί Κουλούρη

Ο Ατρόμητος κέρδισε με σκορ 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και πάτησε ξανά την κορυφή, εκεί όπου ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ένα γκολ του Ευθύμη Κουλούρη στο 88ο λεπτό. Μάλιστα, ο επιθετικός της ομάδας του Περιστερίου υπερέβαλε εαυτόν προκειμένου να σημειώσει το νικητήριο γκολ, σε σημείο που τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε να του το δέσουν προκειμένου να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ενόχλησε ο πανηγυρισμός του

Ο Ατρόμητος πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κουλούρη να πανηγυρίζει όπως ο Φορτούνης που δέχθηκε τιμωρία. Αρχικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Χρήστος Γαλαριώτης, σε ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε το γεγονός, τονίζοντας: «Κάποιοι δημιουργούν κλίμα εναντίον του Κουλούρη κάνοντας παραπληροφόρηση! Τους πονάει πολύ η πρωτιά του Ατρομήτου;».

Η ΠΑΕ πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθεί περισσότερο με το θέμα, καθώς είναι και λίγο περίεργο αφού ο Ατρόμητος αγωνιζόταν στο γήπεδό του, οπότε ένας παίκτης δεν θα ήταν φυσιολογικό να μιλήσει άσχημα στους οπαδούς της ομάδας.

Ικανοποίηση για την πρωτιά

Από εκεί και πέρα, οι Περιστεριώτες είναι απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από τη χθεσινή νίκη, όσο και από τη συνολική πορεία της ομάδας. Για μια ακόμα φορά φέτος ο Ατρόμητος πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, έχοντας εδραιωθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και άπαντες θέλουν να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης, κι από εκεί και πέρα «ότι θέλεις ας έρθει», όπως λένε από τον Ατρόμητο.

Πρόγραμμα - φωτιά

Ο αγώνας με τον Αστέρα Τρίπολης σηματοδότησε το ξεκίνημα μιας δύσκολης σειράς αγώνων για τον Ατρόμητο που θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Πανιώνιο (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός). Στο Περιστέρι θεωρούν ότι οι αγώνες αυτοί δεν είναι από εκείνους που πρέπει να «αγχώσουν» τους παίκτες, αντίθετα οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τους χαρούν γιατί αυτά τα ματς αποτελούν πρόκληση για τον καθένα, ωστόσο τα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια είναι και τα... περίεργα, αφού εκεί οι βαθμοί είναι απαραίτητοι....