Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Η παράδοση στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Αναλυτικά η παράδοση των αναμετρήσεων Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Η παράδοση στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

Είκοσι αναμετρήσεις χωρίς ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτως έδρας, με τις δέκα να είναι σε ματς που έγιναν στην Τρίπολη. Σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχουν πέντε νίκες των Ερυθρολεύκων και πέντε ισοπαλίες.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει καταφέρει να σημειώσει τέρμα στις έξι τελευταίες επισκέψεις του Ολυμπιακού στην Αρκαδία, αφού οι δύο ισοπαλίες τους ήταν με 0-0.

Ο Ιγκλέσιας είναι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αρκαδίας που σκόραρε κατά του Ολυμπιακού με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης και αυτό ήταν στις 28 Ιανουαρίου 2018, στο 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων. Το γκολ των Ερυθρολεύκων είχε έρθει από τον Ανσαριφάντ.

Η τελευταία νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού είναι το 2013-14 και είχαν σκοράρει οι Καράσκο και Ντε Μπλάσις, ενώ για τον Ολυμπιακό είχε βρει δίχτυα ο νεαρός τότε Βέργος.

Στην παρθενική χρονιά του στην Α’ Εθνική, το 2007-08, ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με 1-0 (34’ Φιλομένο), ένα αποτέλεσμα που ήταν συνέχεια της πρώτης του νίκης στην κατηγορία που ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 (51’ Μάρτινς). Στη συνέχεια κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ (2-0) και της ΑΕΚ (2-1) στην Τρίπολη και έτσι έκανε ένα ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στους κορυφαίους συλλόγους της κατηγορίας. Η αναμέτρηση του με τον Άρη εκείνη τη χρονιά είχε τελειώσει με λευκή ισοπαλία.

Η ευρύτερη νίκη του Ολυμπιακού στην Αρκαδία σημειώθηκε το 2019-20 και ήταν με σκορ 5-0 με τους ΜασούραΕλ Αραμπί να σημειώνουν από δύο γκολ και το άλλο να έρχεται από τον Ποντένσε.

17 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

5 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 8-23

Πηγή: slgr.gr