Ολυμπιακός: Το ερωτηματικό Ποντένσε και ο Σκάρπα

Θα έχει αλλαγές η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Ολυμπιακός: Το ερωτηματικό Ποντένσε και ο Σκάρπα

Ακόμα ένα απαιτητικό και πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Ολυμπιακό που αντιμετωπίζει στην Τρίπολη (12/11, 20:30) τον Αστέρα. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από ένα σερί δύσκολων αναμετρήσεων και θέλει να πάει στη διακοπή του πρωταθλήματος με ηρεμία και έχοντας κάνει ένα σημαντικό διπλό.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τους Αρκάδες ορισμένες από αυτές θα είναι αναγκαστικές. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έδειξε τι ακριβώς σκοπεύει να κάνει στον αγώνα με τον Αστέρα. Προτίμησε στην τελευταία προπόνηση να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του κι αυτό, διότι υπάρχουν ερωτηματικά για κάποιους ποδοσφαιριστές.

Ένας παίκτης για τον οποίο σκέφτεται πως θα τον διαχειριστεί ο Μαρτίνεθ είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος δείχνει ξεκάθαρα το τελευταίο διάστημα πως έχει χάσει τη φρεσκάδα του. Είναι πολύ πιθανό ο 42χρονος κόουτς να τον κρατήσει εκτός και να τον χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Θέση πάντως στο αρχικό σχήμα του αγώνα της Τρίπολης διεκδικεί ο Γκουστάβο Σκάρπα. Μπορεί η φημολογία για τον Βραζιλιάνο να συνεχίζεται με την Ατλέτικο Μινέιρο να έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα, αλλά 29χρονος μεσοεπιθετικός έχει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού με τον Αστέρα.