Βόλος - Άρης 0-2: «Σβηστό» διπλό για τους Θεσσαλονικείς (highlights)

Χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση ο Άρης πέρασε από το Πανθεσσαλικό επικρατώντας του Βόλου (0-2) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Βόλος - Άρης 0-2: «Σβηστό» διπλό για τους Θεσσαλονικείς (highlights)

Το πρώτο του διπλό στο τρέχον πρωτάθλημα πανηγυρίζει από το βράδυ του Σαββάτου (11/11) ο Άρης, φεύγοντας με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο για την 11η αγωνιστική της Super League.

Το τελικό 0-2 δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς την εικόνα του ματς, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες, όμως η κάκιστη άμυνα τούς πρόδωσε σε ένα ακόμη παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας όδευε προς το 0-0, καθώς οι καλές στιγμές ήταν μετρημένες στα... δάχτυλα, με τον Άρη να μη δείχνει ικανός να δημιουργήσει καθώς η τριάδα Νταρίντα-Βερστράτε-Πάρντο υστερούσε σημαντικά σε αυτόν τον τομέα.

Στο 60' όμως η κακή αντίδραση του Καλογερόπουλου (πάτησε σε διεκδίκηση της μπάλας τον Μπράμπετς) έδωσε το δικαίωμα στους Θεσσαλονικείς να σκοράρουν από την άσπρη βούλα.

Ο Μορόν δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και το γκολ του άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη, η οποία σφραγίστηκε χάρη στην ποιότητα του Σουλεϊμάνοφ, που... σέρβιρε έτοιμο τέρμα στον Νταρίντα στο 76'.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

ΒΟΛΟΣ - ΑΡΗΣ 0-2

Σκόρερ: 60' πέν. Μορόν, 76' Νταρίντα

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κίτρινες κάρτες: 18’ Τρουιγέ, 19’ Γκλάβτσιτς, 45’+1’ Τσοκάνης, 59’ Καλογερόπουλος – 40’ Φεράρι, 87’ Κάρλσον

Κόκκινες κάρτες: -

Οι συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κόστιτς – Κίτσος Καλογερόπουλος Λούνα (72’ Μαχαίρας) Τσοκάνης – Γκλάβτσιτς Τρουιγέ (72’ Ενγκίν) – Μπερτόλιο (48’ λ. τρ. Κόμπα) Κορνέ (46’ Άλχο) Ντέλετιτς – Γκαρσία.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα – Μοντόγια Φατόρε Μπράμπετς Φεράρι – Νταρίντα (90’+2’ Ζαμόρα) Βερστράτε Πάρντο (81’ Ζιλ) – Παναγίδης (64’ Μενέντες) Σουλεϊμάνοφ (81’ Κάρλσον) Μορόν.