Ιγκλέσιας: «Είμαι τρελαμένος»

Ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τη νέα απώλεια της ομάδας του, η οποία ήρθε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ιγκλέσιας: «Είμαι τρελαμένος»

Ο Αστέρας Τρίπολης αν και πάλεψε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είδε να χάνεται αυτό στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Αρκάδες έχουν βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να έχουν αρκετές απώλειες παρά την καλή τους απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Αρκαδίας χάνει αποτέλεσμα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Αυτός είναι και ένας παραπάνω λόγος για να είναι στην Τρίπολη σκασμένοι και αυτό το έδειξε ο Ιγκλέσιας στις δηλώσεις του τονίζοντας: «Μέχρι τώρα δεν φτάνει αυτό που κάνουμε. Πες το τύχη, πες το όπως θες, τώρα είμαι και τρελαμένος δεν θέλω να μιλήσω και πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε παράπονο γιατί όλα τα παιδιά φαίνεται ότι τα δίνουμε όλα. Από' δω και πέρα ότι έγινε έγινε. Κοιτάμε το αύριο, να συνεχίσουμε. Είμαστε όλοι μαζί. Και γι' αυτό νομίζω θα "φτιάξει" ο δρόμος».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει θέμα ψυχολογίας ο Αργεντινός χαφ του Αστέρα τόνισε: «Εννοείται, εννοείται. Όλα θα είναι πιο εύκολα, αλλά όπως είπα πριν, πρέπει να είμαστε σαν αδέρφια, πρέπει να προσέχουμε ο ένας τον άλλον και μόνο έτσι θα έρθει η νίκη».