ΠΑΟΚ: Σήμερα (11/11) η μαγνητική του Μπάμπα

Σήμερα (11/11) θα ξεκαθαρίσει το διάστημα που θα κληθεί να μείνει εκτός δράσης ο Ράχμαν Μπάμπα του ΠΑΟΚ. 

ΠΑΟΚ: Σήμερα (11/11) η μαγνητική του Μπάμπα

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται στον ΠΑΟΚ, σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος μπακ έγινε αποχώρησε τραυματίας στο 86’ του αγώνα με την Αμπερντίν, για το Conference League με ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μπάμπα δεν υπολογιζόταν για τον αυριανό (12/11) αγώνα με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, καθώς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον δήλωσε στο εν λόγω ματς για να εκτίσει την ποινή του.

Ο 29χρονος οπισθοφύλακας είχε νιώσει ενοχλήσεις από την προπόνηση της Τετάρτης, όμως αποφασίστηκε κατόπιν δικής του μάλιστα επιμονής να ξεκινήσει απέναντι στους Σκωτσέζους.

Το Σάββατο (11/11) λοιπόν ο Ράχμαν Μπάμπα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέγεθος το προβλήματος και να γίνει γνωστό το διάστημα που θα κληθεί να μείνει εκτός δράσης.

Στον ΠΑΟΚ αισιοδοξούν πως ο Μπάμπα θα επιστρέψει στην δράση αμέσως μετά τη διακοπή και ως εκ τούτου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τόσο απέναντι στον Πανσερραϊκό όσο και απέναντι στην Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη.