Φατόρε: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στον Βόλο»

Ο Βαλεντίνο Φατόρε μίλησε στην κάμερα της NOVA ενόψει του εκτός έδρας αγώνα του Άρη κόντρα στον Βόλο (11/11, 20:00).

Φατόρε: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ κόντρα στον Βόλο»

Το Σάββατο (11/11, 20:00) ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League. Ενόψει του αγώνα ο Βαλεντίνο Φατόρε μίλησε στη NOVA και τόνισε, μεταξύ άλλων, πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός κόντρα στο Βόλο: «Είμαι έτοιμος! Έχω δουλέψει πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα γι’ αυτήν την ευκαιρία. Αυτήν περίμενα! Αν ο προπονητής μου ζητήσει να αγωνιστώ, θα το κάνω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό από παιχνίδια: «Είναι αλήθεια ότι είναι καλό να έχεις αγωνιστικό ρυθμό από παιχνίδια. Είναι διαφορετικό από το να έχεις ρυθμό μόνο από προπονήσεις. Εγώ, όμως, όλο αυτό το διάστημα που είμαι στην ομάδα έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, για να πιάσω την ευκαιρία που περίμενα. Και αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά είμαι πανέτοιμος».

Για το αν του είναι οικεία η θέση του κεντρικού αμυντικού: «Αν ο προπονητής θέλει να αγωνιστώ σε αυτή τη θέση, είμαι έτοιμος να το κάνω. Έχω τέτοια προσόντα, που μπορώ να παίξω σε διάφορες θέσεις. Όπου με χρειαστεί ο προπονητής, λοιπόν, θα μπω να αγωνιστώ και θα δώσω το 100%! Με έχουν βοηθήσει και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου όλη αυτή την εβδομάδα, για να μπορέσω να ανταπεξέλθω».

Για το πώς περιμένει αγωνιστικά την ομάδα του Βόλου: «Έχουμε μελετήσει τον Βόλο. Είδαμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Από την άλλη, εμείς όλη αυτή την εβδομάδα έχουμε δουλέψει πολύ καλά γι’ αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε στο αυριανό συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια. Πάμε στην έδρα του αντιπάλου για να πάρουμε τη νίκη, να το χαρούμε κι εμείς, αλλά κι ο κόσμος μας!»

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, καλούς παίκτες και ότι θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στο παιχνίδι να σκοράρουμε. Πρέπει να διεκδικήσουμε κάθε μπάλα με όλες μας τις δυνάμεις. Έτσι πρέπει να παίξουμε, όπως πρέπει να κάνει πάντα μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης!»