Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2: Έσπασαν καρδιές...

Με δυο γκολ του Ευθύμη Κουλούρη ο Ατρόμητος νίκησε σε ένα συναρπαστικό ματς τον Αστέρα Τρίπολης με 3-2 και αναρριχήθηκε στην κορυφή.

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2: Έσπασαν καρδιές...

Ο Κουλούρης σκόραρε στο 88΄το 3-2 και έπεσε αιμόφυρτος στο χορτάρι καθώς έσκισε το φρύδι του μπαίνοντας με τη μπάλα στα δίχτυα. Με τη νίκη αυτή ο Ατρόμητος πάτησε στην κορυφή, ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 42΄με πέναλτι του Κουλούρη που κέρδισε ο ίδιος από τον Αθανασιάδη. Όμως όλα τα λεφτά ήταν το δεύτερο ημίχρονο, όπου τα γκολ έπεφταν βροχή.

Στο 57’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν χάρη σε μια «φωτοβολίδα» του Βαλιέντε, αλλά η απάντηση του Ατρόμητου ήταν άμεση. Στο 61’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Μουνάφο στην προσπάθειά του να νικήσει στον αέρα τον Χατζηισαϊα, έστειλε με το κεφάλι του τη μπάλα στα δίχτυα της δικής ομάδας του!

Ακολούθως ο Αστέρας βγήκε μαζικά στην επίθεση και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 64’ με κεφαλιά του Μανιά σε 2-2. Μάλιστα ο ίδιος επιθετικός είχε μεγάλη ευκαιρία για την ανατροπή στο 80’, αλλά νικήθηκε από τον Μέγιερι.

Αντί να σκοράρει ο Μανιάς όμως, τα κατάφερε ο Κουλούρης στο 88’ . Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μάντσον.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Περιστερίου
Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 3-2
Σκόρερ: 42΄ πεν., 88΄ Κουλούρης, 61΄ αυτ. Μουνάφο - 57΄ Βαλιέντε, 64΄ Μανιάς
Διαιτητής: Tσαμούρης
Κάρτες: Κόκκινη: 90΄+2 Μάντσον
Κίτρινες: Γιαννούλης, Μάντσον - Μουνάφο, Καλτσάς, Τριανταφυλλόπουλος

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηϊσαίας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράϊ (81΄ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64΄ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81΄ Ούμπιδες), Κουλούρης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68΄ Ιγκλέσιας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46΄ Φερνάντεθ), Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς (87΄ Μπελόκ).