Ο Ζιλέ προειδοποιεί τον Ολυμπιακό

Ο πρώην χαφ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για την Ντουντελάνζ, η οποία είναι επόμενη αντίπαλος της ομάδας του Πειραιά για το Europa League.

Ο Ζιλέ προειδοποιεί τον Ολυμπιακό

Ένας από τους Βέλγους που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό είναι ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Ο πρώην χαφ των Πειραιωτών συνεχίζει την καριέρα του στη Λανς και σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Luxemburger Wort δεν ξέχασε τον Ολυμπιακό και τη δυναμική της έδρας του.

Ο έμπειρος χαφ πρώτα απ’ όλα έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ντουντελάνζ λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει σοβαρά το ματς με τη Ντουντελάνζ και να έχει στα υπ' όψιν του το πόσο δυσκολεύτηκε η Μίλαν για να πάρει τους τρεις πόντους».

Στη συνέχεια ο Ζιλέ εξήρε τη δυναμική του «Γ. Καραϊσκάκης» επισημαίνοντας: «Σχετικά με τον όμιλο στην Ελλάδα σε πολλά εντός έδρας ματς στον Ολυμπιακό ο κόσμος είχε τρομερή ατμόσφαιρα και ασκούσε πίεση στον αντίπαλο κάνοντας την διαφορά. Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι ενώ πήραμε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα. Ακόμα και πολύ μεγάλες ομάδες είχαν πρόβλημα εκεί. Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει στο γήπεδό του και την Μίλαν και τη Ντουντελάνζ αλλά και να προσπαθήσει με Μπέτις εκτός έδρας. Η δεύτερη θέση νομίζω πως θα παιχθεί μεταξύ Ολυμπιακού και Μπέτις. Είναι ένα ανοιχτό γκρουπ».