ΠΑΟΚ για Αρκούδη: «Ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη - Δεν έχει κλείσει η υπόθεση»

Σκληρή ανακοίνωση κατά του μέλους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ηλία Αρκούδη, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ για Αρκούδη: «Ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη - Δεν έχει κλείσει η υπόθεση»

Από την Εισαγγελία Αθηνών έχουν κληθεί οι κ. Τζουλάκης και Αρκούδης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σχετικά με την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Με νέα της ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τονίζει ότι η υπόθεση δεν έχει κλείσει, και δε θα κλείσει μέχρι να «πληρώσει» και ο τελευταίος σκευωρός όπως τονίζουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αρκούδης κατά το λαϊκώς λεγόμενον ''ξύνεται στην γκλίτσα του τσομπάνη''. Αντί να αντιμετωπίσει έντιμα και στωικά τα απόνερα της αποστομωτικής δικαίωσης του ΠΑΟΚ εναντίον της ΕΕΑ των κουμπάρων, επιχειρεί να αντιστρέψει για μια ακόμη φορά την πραγματικότητα. Του θυμίζουμε ότι έχει ήδη πέσει στον λάκκο που έσκαβε για τον ΠΑΟΚ, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργούς της συμμορίας που προσπάθησαν να εκτελέσουν το συμβόλαιο της ηθικής δολοφονίας της ομάδας μας.

Τον προειδοποιούμε ότι για εμάς η υπόθεση θα κλείσει όταν και ο τελευταίος σκευωρός πληρώσει ποινικά, αστικά, ηθικά και επαγγελματικά αντίστοιχο αντίτιμο με την αλητεία που προσπάθησαν να κάνουν εναντίον μας, για την οποία δικαιωθήκαμε σε κάθε επίπεδο».