Γκαρσία: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και με υπομονή»

Ο Πάμπλο Γκαρσία ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα του Πανσερραϊκού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Γκαρσία: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και με υπομονή»

Ο Πανσερραϊκός πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη επί του ΟΦΗ, αφού χρειάστηκε να κάνει και ανατροπή του σκορ. Ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του επισημαίνοντας πως η ομάδα του έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με υπομονή.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι είχαμε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο με πολλούς καλούς παίκτες. Ξεκινήσαμε πίσω στο σκορ, ήταν πολύ δύσκολο ματς για εμάς και στο τρίτο ματς στην έδρα μας παίξαμε καλό ποδόσφαιρο με υπομονή. Ευχαριστώ όσους ήρθαν, συγχαρητήρια στους παίκτες μας».

Για τους ποδοσφαιριστές του: «Αυτοί που δεν παίζουν, δουλεύουν σκληρά κάθε βδομάδα, δεν είναι εύκολο να πεις σ' έναν παίκτη ότι δεν θα παίξει. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί πάντα δίνω ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο για μας ερχόμενοι από τη 2η κατηγορία κόντρα σε ομάδες με χρόνια στην Α' εθνική, πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα, σε κάθε παιχνίδι».

Για τη διαιτησία: «Αν δεν κάνω λάθος είμαστε η ομάδα που έχει περισσότερες καθυστερήσεις, 7,8, 11 λεπτά, δεν γκρινιάζω αλλά είναι η πραγματικότητα, η αλήθεια. Πρέπει να δουλέψουμε διαφορετικά, είναι σημαντικό που έχουμε πέντε αλλαγές».