Πλατέλλας: «Σπάσαμε την άμυνα του Ολυμπιακού με δυο πάσες. Έχουμε μια από τις καλύτερες έδρες»

Τι λέει για την χθεσινή εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» και η πρόβλεψή του για την ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα

Πλατέλλας: «Σπάσαμε την άμυνα του Ολυμπιακού με δυο πάσες. Έχουμε μια από τις καλύτερες έδρες»

Για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ολυμπιακού, την έδρα της ομάδας της Κρήτης τη νέα διοίκηση και τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στο γκολ μίλησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport24 Radio.

Για τον τίτλο που θα έβαζε στο ματς: "Όταν έρχεται μια τέτοια νίκη είναι σημαντική για τον σύλλογο στη δύσκολη θέση που ήμασταν. Όλοι έδωσαν το 100% και το ήθελαν πολύ για ψυχολογικούς λόγους. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη".

Για τη νίκη του ΟΦΗ που συνοδεύεται με το ξεκίνημα της νέας διοίκησης: "Σίγουρα είναι ένα νέο ξεκίνημα. Είναι σημαντικό για το σύλλογο που ήρθαν νέοι άνθρωποι. Εμείς πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση".

Για το πρόσωπο που έδειξαν εναντίον του Ολυμπιακού: "Ο κάθε παίκτης ξέρει ότι η ομάδα ήταν σε δύσκολη θέση και όλοι μαζί θέλαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τρεις βαθμούς από μια μεγάλη ομάδα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι γι” αυτό και βγήκε και η κομπίνα που κάναμε στη φάση του γκολ".

Για το πως μπήκε το γκολ του Βουό που έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ: "Βγήκε η κομπίνα που κάναμε στο γκολ. Είχαμε δουλέψει γι” αυτό το πράγμα. Είναι πολύ σημαντικό, όταν κάνεις κάποια πράγματα στην προπόνηση να βγαίνουν και στον αγώνα. Είχαμε διαβάσει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού και σπάσαμε την άμυνα του. Με δύο πάσες έσπασε η άμυνα ζώνης του Ολυμπιακού".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός χθες. Εμείς ήταν συγκεντρωμένοι 100% σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε και ήμασταν επιθετικοί. Ο κόσμος μας βοήθησε πολύ και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

Για τη δική του παρουσία: "Είναι σημαντικό για έναν παίκτη που παίρνει μεταγραφή να θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί. Δουλεύω καθημερινά και στα δύσκολα θα είμαι εκεί για να βοηθήσω την ομάδα".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Η συνέχεια είναι δύσκολη και το ξέρουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Με όποιον και να παίζεις είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Χαρήκαμε γι” αυτό που έγινε, αλλά σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Σημασία έχει τις θα κάνεις από εδώ και πέρα".

Για τη μάχη του πρωταθλήματος με βάση και τις ανακατατάξεις και κατά πόσο τους αγχώνει: "Μας αγχώνει και εμάς γιατί είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Τώρα το βγάζουμε το δύσκολο πρόγραμμα. Ευελπιστώ ότι η ομάδα θα τα καταφέρει και δεν θα έχει πρόβλημα για την κατηγορία και όλα πάνε καλά".

Για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα: "Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο σταθερή ομάδα. Και ο Ατρόμητος είναι μια σταθερή ομάδα και έδειξε πέρσι, το ίδιο κάνει και φέτος. Ο καλύτερος θα το πάρει, όποιος είναι πιο σταθερός, όπως είναι ο ΠΑΟΚ τώρα".

Για τη δυναμική του ΟΦΗ: "Έχουμε μια από τις καλύτερες έδρες στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος είναι σε κάθε στιγμή κοντά μας. Η ομάδα θα φύγει από τις θέσεις χαμηλά στην κατηγορία και θα πάει καλύτερα. Πρώτος στόχος είναι να σωθούμε και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο ας έρθει".