Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, να μετατρέψουμε την κακή βραδιά σε ενέργεια για τη συνέχεια» (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εξήγησε τι πήγε στραβά και ο Ολυμπιακός έχασε από τον ΠΑΟΚ με 2-4 στο Καραϊσκάκη.

Μαρτίνεθ: «Αναλαμβάνω την ευθύνη, να μετατρέψουμε την κακή βραδιά σε ενέργεια για τη συνέχεια» (vid)

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου ανέλαβε την ευθύνη για την κακή εμφάνιση και βαριά ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι θα πρέπει άπαντες στον ερυθρόλευκο οργανισμό να σηκωθούν ενόψει της συνέχειας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς που μπήκε με τον προπονητή στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι ο Μαρτίνεθ θα κάνει μία τοποθέτηση και δεν θα δεχτεί ερωτήσεις.

Αναλυτικά είπε:

«Ειναι μία πολύ άσχημη βραδιά για τον Ολυμπιακό, για την ομάδα μας, τους παίκτες και τους φιλάθλους. Στις κακές βραδιές είμαι πάντα ο πρώτος και στις καλές ο τελευταίος. Αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μας βγήκε τίποτα σήμερα. Στον αντίπαλό μας βγήκαν τα πάντα. Προφανώς και πρέπει να το ξεπεράσουμε γρήγορα. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας για να μην τα επαναλάβουμε».

«Αυτό που έχει σημασία είναι να σηκωθούμε, γιατί την Πέμπτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας για να τα διορθώσουμε και να μην επαναληφθούν. Θα είναι σημαντικό για εμάς να σηκωθούμε μετά από αυτή την κακή βραδιά. Ήταν ένα σκληρό χτύπημα για εμάς, νιώθουμε πληγωμένοι. Εχουμε πονέσει μετά τη σκληρή βραδιά, αλλά όλα αυτά α συναισθήματα πρέπει να τα μετατρέψουμε σε ενέργεια για τα παιχνίδια που έρχονται. Χωρίς να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες και αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, πρέπει αυτή την κακή βραδιά να την μετατρέψουμε σε ενέργεια και να δούμε πώς θα προχωρήσουμε στη συνέχεια».