Μουργκ: «Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ΑΕΚ»

Ο εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στο διπλό στο Καραϊσκάκη, Τόμας Μουργκ, μίλησε για όσα έκανε η ομάδα του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μουργκ: «Έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση μετά την ΑΕΚ»

Ο Τόμας Μουργκ από την πλευρά του εξήγησε όλα όσα έκανε η ομάδα του για να επιστρέψει στις νίκες με το θριαμβευτικό 4-2 επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

*** «Νομίζω ότι δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν όπως όλα τα παιχνίδια. Κάναμε ένα κακό ματς με την ΑΕΚ και αυτό μας είπε ο προπονητής. Ότι δεν πρέπει να χάνουμε με αυτόν τον τρόπο. Είπαμε ότι θα έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση με τον Ολυμπιακό σε σχέση με το παιχνίδι που κάναμε με την ΑΕΚ».

*** «Ο προπονητής δεν μου είπε κάτι συγκεκριμένο. Μου είπε ότι θα ξεκινήσω και να παίξουμε ένα ντέρμπι. Αυτά τα ματς αρέσουν περισσότερο στους παίκτες. Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση σε σχέση με το ματς της Δευτέρας».

*** «Νιώθω πολύ καλά. Η περσινή σεζόν δεν ήταν καλή. Φέτος ξεκίνησε διαφορετικά η προετοιμασία, δεν έχω χάσει ούτε μία προπόνηση. Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης. Πήρα την ευκαιρία μου και απολαμβάνω κάθε ματς. Αυτό είναι που μετράει. Ως ομάδα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».