Άρης - Ατρόμητος 1-3: Τον πάτησε στο «Κλ. Βικελίδης»

Με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-1 τον Άρη μέσα στο «Κλ. Βικελίδης» και πανηγύρισε τη 2η του νίκη στη φετινή Super League. Φριντγιόνσον (25'), Βαλένσια (54' πεν.) και Καμαρά (77') τα γκολ των «κυανόλευκων», ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει στο 39' ο Φαμπιάνο

Άρης - Ατρόμητος 1-3: Τον πάτησε στο «Κλ. Βικελίδης»

Ήταν... Ατρόμητος στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Περιστεριώτες πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, επικράτησαν 3-1 του Άρη στη Θεσσαλονίκη και πανηγύρισαν τη 2η διαδοχική νίκη τους στη Super League 1.

Εξαιρετικό ματς για την ομάδα του Σάσα Ίλιτς που προηγήθηκε με τον Φριντγιόνσον (25') και παρότι είδε τον Φαμπιάνο να ισοφαρίζει (39') είχε το σθένος να ξαναπάρει προβάδισμα. Ο Βαλένσια με πέναλτι (54') έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ατρόμητο και ο Αγκιμπού Καμαρά στο 77ο λεπτό «σφράγισε» το διπλό. Δοκάρι είχε ο Φαμπιάνο στο 90'.

Έτσι, ο Άρης έχασε την ευκαιρία να ανέβει μόνος στην 5η θέση και να ξεπεράσει τη Λαμία ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους 9 βαθμούς, όντας στη 10η θέση της κατάταξης. Έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους των «κίτρινων» τόσο κατά των ποδοσφαιριστών όσο και κατά της διοίκησης.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-3

Γήπεδο: «Κλεάνθης Βικελίδης»

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος

Σκόρερ: 39' Φαμπιάνο - 25' Φριντγιόνσον, 54' Βαλένσια πεν., 77' Καμαρά

Κίτρινες: Βερστράτε, Νταρίντα, Μπράμπετς- Ιμερέκοφ, Βαλένσια, Τσακμάκης, Ανγκιέλσκι.

Οι συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα - Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι - Βερστράτε (83' Τζούρασεκ), Νταρίντα - Σουλεϊμάνοφ (83' Πάρντο), Μενέντες (59’ Σαμόρα), Παναγίδης (68’ Κάρλσον)- Μορόν.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας - Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ιμερέκοφ (46’ Τσακμάκης), Ασεβέδο – Γκονζάλες (90’ Κούεν), Κουντέ, Καμαρά- Ρομπάιγ (71’ Ανγκιέλσκι), Φριντγιόνσον (71’ Ανγκιέλσκι), Βαλένσια.