Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Χορός «κατασκόπων» στο Φάληρο

Αρκετοί κατάσκοποι ευρωπαϊκών συλλόγων θα δώσουν το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Χορός «κατασκόπων» στο Φάληρο

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ είναι ένα από τα σημαντικότερα του ελληνικού πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να διαθέτουν ποδοσφαιριστές που προσελκύουν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών συλλόγων.

Κάπως έτσι και στην αποψινή (19:30) αναμέτρηση ανάμεσα στους Πειραιώτες και τους Θεσσαλονικείς στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου θα βρεθεί κόσμος και κοσμάκης από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σε σχέση με το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που κυριαρχούσε το ιταλικό στοιχείο αυτή τη φορά θα υπάρχει έντονο γερμανικό ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα Βέρντερ Βρέμης και Στουτγκάρδη έχουν ενημερώσει επίσημα πως άνθρωποι τους θα βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η παρουσία ανθρώπου της αγγλικής Λέστερ που έχει ενημερώσει πως θα δώσει το παρών στο Φάληρο. Επίσης στο γήπεδο θα βρεθεί και άνθρωπος της Κάλιαρι, ενώ σημασία έχει η παρουσία κατασκόπου της Φενέρμπαχτσε μία ομάδα που έχει ασχοληθεί στο παρελθόν με ποδοσφαιριστές τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ΠΑΟΚ.

Ακόμη το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής θα παρακολουθήσει από κοντά και άνθρωπος της Σταντάρ Λιέγης μία ομάδα με την οποία τα τελευταία χρόνια διατηρεια εξαιρετικές σχέσεις ο Ολυμπιακός.