Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Μαρτίνεθ για Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς

Το μεγάλο δίλημμα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ενδεκάδα έχει να κάνει με την επίθεση.

Ολυμπιακός: Αποφασίζει ο Μαρτίνεθ για Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς με την εικόνα που είχε στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ έχει βάλει δύσκολα στον προπονητή του και τον έχει βάλει σε σοβαρές σκέψεις.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί μέχρι τώρα είχε πάρει τη φανέλα του βασικού… σπίτι του, αλλά τώρα είναι η πρώτη φορά από το ξεκίνημα της σεζόν που γίνεται κουβέντα για το ποιος από τους δύο θα παίξει απόψε από την αρχή.

Ο Μαροκινός θεωρητικά μοιάζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Μαυροβούνιου, τον οποίο κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει.

Ο Γιόβετιτς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ μπορεί να μην σκόραρε, αλλά πρόσφερε πολλά στην ομάδα του. Κράτησε μπάλα στα πόδια του, την… έσπαγε στα άκρα, ενώ πίεσε και πολύ σωστά την αντίπαλη άμυνα.

Ο Ελ Κααμπί από την άλλη έχει σκοράρει εννιά φορές από το ξεκίνημα της σεζόν, αν και πλέον μετράει κάτι περισσότερο από ένα μήνα που έχει μείνει μακριά από το γκολ. Έχει τον τρόπο, όμως, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και είναι ένα προσόν που δεν μπορεί να μην το λάβει υπόψη του ο προπονητής.

Ο 42χρονος κόουτς, όμως, δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για το ποιος από τους δύο θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού.