Κουτσιανικούλης: «Πήραμε σπουδαία νίκη»

Ο άσος του ΟΦΗ μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Κουτσιανικούλης: «Πήραμε σπουδαία νίκη»

Ήταν από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που ξεχώρισε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βοήθησε πολύ την ομάδα του προκειμένου να φτάσει σε μία νίκη τεράστιας σημασίας, αφού βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Κουτσιανικούλης μίλησε για τη νίκη της ομάδας του τονίζοντας:

«Είναι σπουδαία νίκη, το χρειαζόμασταν πραγματικά πάρα πολύ. Έχω ξανακερδίσει τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, είναι σπουδαία νίκη. Δουλέψαμε πάρα πολύ στη διακοπή, στα στημένα και στην τακτική, κάτι που απέδωσε στο μέγιστο. Στο ψυχολογικό κομμάτι μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ η αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι».

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αναφέρθηκε στην αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς που φάνηκε πως βοήθησε πολύ την ομάδα του: «Ο κύριος Μπούσης, μας γνώρισε έναν-έναν, ήταν κάτι που έζησα για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Το σημαντικό είναι ο ποδοσφαιριστής να ασχολείται μόνο με το παιχνίδι. Δεν πίστευα πως θα βγω αλλά η απόφαση του προπονητή ήταν αυτή. Ξεκινήσαμε με όλα τα ντέρμπι κατευθείαν, πήραμε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό».