Βόκολος: «Πικραμένοι γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Ο Λεωνίδας Βόκολος δήλωσε ότι η Λαμία άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Βόκολος: «Πικραμένοι γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο»

Η Λαμία ηττήθηκε με 2-1 από τον Παναθηναϊκό παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε στον αγώνα του «Αθανάσιος Διάκος».

Ο Λεωνίδας Βόκολος ανέφερε ότι η προσπάθεια των παικτών του ήταν πολύ μεγάλη και πως άξιζε η ομάδα του καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Λαμίας ρωτήθηκε τι του είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς: «Μου είπε πως κάναμε ένα σπουδαίο παιχνίδι, πως ήμασταν πολύ καλοί και μου έδωσε συγχαρητήρια»

Το παιχνίδι μου αφήνει μία πικρία, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός έχουν την ποιότητα να εκμεταλλεύονται τις λεπτομέρειες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή, έκανε την ευκαιρία και πήρε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, είχαμε ευκαιρίες, βγήκαμε στην κόντρα πάρα πολλές φορές, πιθανότατα να ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι, αλλά μου αφήνει μία πίκρα λόγω της προσπάθειας που έκαναν τα παιδιά και ο κόσμος.

Είναι σημαντικό όταν φεύγεις πικραμένος, ενώ αντιμετωπίζεις τον πρώτο του πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα αυτό δείχνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε πολύ δουλειά, κάτω το κεφάλι. Ευχαριστώ τον κόσμο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να του δώσουμε χαρά. Τα παιδιά αξίζουν το χειροκρότημα».