AEK: Με Αθανασιάδη βασικό και το μυαλό στην... Μαρσέιγ η 11αδα της ΑΕΚ με την Kηφισά

Mε τον Αθανασιάδη - που θα είναι βασικός κόντρα στην Μαρσέιγ (αντί του τιμωρημένου Στάνκοβιτς) - βασικό και με μπόλικο ροτέισον, ενόψει του αγώνα με τους «φοσέν», η ΑΕΚ παρατάσσεται στην Καισαριανή κόντρα στην Κηφισιά (20.00).

AEK: Με Αθανασιάδη βασικό και το μυαλό στην... Μαρσέιγ η 11αδα της ΑΕΚ με την Kηφισά

Κάτι περισσότερο από μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της ΑΕΚ με την Κηφισιά στην Καισαριανή (20.00) ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την 11αδα, με την οποία θα ξεκινήσει την αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Super League.

Το βασικό σχήμα έχει μπόλικο ροτέισον αφού ο Αργεντινός έχει κατά νου την επικείμενη αναμέτρηση με την Μαρσέιγ την Πέμπτη.

Έτσι ο Ματίας Αλμέιδα κατεβάζει τον Αθανασιάδη κάτω από τα γκολπόστ (δίνοντας του χρόνο ενόψει του αγώνα με τους Γάλλους, όπου Στάνκοβιτς είναι τιμωρημένος), ενώ μπροστά του στην άμυνα είναι ο Μοχαμάντι στα αριστερά, ο Σιντιμπέ στα δεξιά και Κάλενς-Μήτογλου στα στόπερ, αφού ο Βίντα έμεινε στον πάγκο, παρότι οι Ρότα και Μοχαμάντι είναι τραυματίες κι ο Μουκουντί ... αδειούχος.

Στα χαφ ο Γαλανόπουλος ξεκινάει με τον Γιόνσον μπορστά του, ενώ στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής είναι ο Πισάρο αριστερά και ο Ελίασον δεξιά.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Έκι Πόνσε και πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Στίβεν Τσούμπερ.

Στον πάγκο είναι οι: Στάνκοβιτς, Πήλιος, Βίντα, Ραντόνια, Πινέδα, Μάνταλος, Αμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βεερτ.

Δείτε την ενδεκάδα της ΑΕΚ: