Το θέμα του Ολυμπιακού στο γκολ και οι ανατροπές που δεν γίνονται

Γι’ ακόμα ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και στο δεύτερο ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ πάλι έχασε.

Το θέμα του Ολυμπιακού στο γκολ και οι ανατροπές που δεν γίνονται

Τη δεύτερη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε ο Ολυμπιακός με αποτέλεσμα να μείνει και έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή. Παράλληλα οι Πειραιώτες έμειναν για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη, αφού υπάρχει και το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δύο ήττες που έχουν κοινό παρονομαστή. Ποιος είναι αυτός; Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από τους αντιπάλους του και δεν κατάφερε να γυρίσει το αποτέλεσμα και να πάρει τη νίκη.

Στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 49’ με εκείνο το απίθανο αυτογκόλ του Βούκοβιτς. Αν και είχε μπροστά του αρκετό χρόνο κι έκανε ευκαιρίες τελικά δεν κατάφερε να το γυρίσει το παιχνίδι και έχασε 1-0.

Με τον ΟΦΗ οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 35’, είχαν μπροστά τους πολύ χρόνο να γυρίσουν το ματς, αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Αν και έκαναν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να γυρίσουν το σκορ. Και σε αυτό το παιχνίδι, πάντως χάθηκαν ευκαιρίες και είναι γεγονός πως για να γυρίσει ένα σκορ πρέπει να έρθει το γκολ και όσο ο Ολυμπιακός έχει θέμα σε αυτόν τον τομέα θα δυσκολεύεται να φέρει τα πάνω κάτω. Είναι ενδεικτικό ότι ο Ολυμπιακός πως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έχει σκοράρει μόλις δύο φορές.