Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Οριστικά με κόσμο

Με κόσμο θα διεξαχθεί και επίσημα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (4/11, 19:30) μετά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Οριστικά με κόσμο

Ο Ολυμπιακός θα έχει την στήριξη των φιλάθλων του και επίσημα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (5/11, 19:30) για την 10η αγωνιστική της Super League έπειτα από απόφαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πως η εκδίκαση για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ από την Επιτροπή Εφέσεων ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (3/11) με την έδρα να δίνει προθεσμία για υπομνήματα ως το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11, 12:00).

Έτσι, η απόφαση αναμένεται να παρθεί μετά το βράδυ της Δευτέρας και έτσι το Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ της Κυριακής θα διεξαχθεί κανονικά με την παρουσία κόσμου στην εξέδρα, όπως άλλωστε προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας (άρθρο 24 παρ.1) για υποθέσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει.

Στον ΠΑΟΚ είχαν εκφράσει έντονες αντιδράσεις κατά την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς ζητώντας να αποσαφηνιστεί από την Επιτροπή Έκτακτων Θεμάτων της ΕΠΟ (ως της μόνης αρμόδιας μετά την Εκτελεστική Επιτροπή) ποια ερμηνεία από το 2020 είναι ορθή.

Κάτι το οποίο συνέβη τελικά το Σάββατο (4/11) το πρωί και το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί μπροστά σε γεμάτες κερκίδες.