Από εβδομάδα η απόφαση, με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το νέο έγγραφο από τους Πειραιώτες

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού κατά της Πρωτόδικης απόφασης και η απόφαση αναμένεται να βγει από εβδομάδα.

Από εβδομάδα η απόφαση, με κόσμο το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και το νέο έγγραφο από τους Πειραιώτες

Την επόμενη εβδομάδα θα βγει η απόφαση της έφεσης που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για την τιμωρία που του επιβλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Αυτό προκύπτει από τη σημερινή εκδίκαση που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες με τους δικηγόρους της πειραϊκής ΠΑΕ να καταθέτουν στο δικαστήριο έγγραφο από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ σύμφωνα με το οποίο ο Χουάνκαρ δεν ένιωθε ζαλάδες και μπορούσε να περπατήσει.

Ένσταση του Παναθηναϊκού για το χαρτί που προσκόμισε ο Ολυμπιακός

Επίσης το συγκεκριμένο έγγραφο αναφέρει ότι η εξέταση που έγινε στο νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ (ακοόγραμμα) ήταν στο 30 (φυσιολογικό το 10), ενώ η ίδια εξέταση που είχε γίνει περίπου 1,5 ώρα νωρίτερα στο ΥΓΕΙΑ ήταν στο 90 άρα στα όρια κώφωσης. Συγκεκριμένα το ακοόγραμμα στο ΥΓΕΙΑ είχε γίνει στις 23:30 και στο ΜΗΤΕΡΑ στις 00:49 σύμφωνα με το έγγραφο που προσκόμισε ο Ολυμπιακός. Και είναι αφύσικη τόσο μεγάλη θεαματική βελτίωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σε αυτό το έγγραφο που παρουσίασε ενώπιον του Δικαστηρίου προκύπτει ότι ο Χουάνκαρ στο «ΥΓΕΙΑ» κινούνταν ελεύθερα, χωρίς βοήθεια και σίγουρα έχοντας την ισορροπία του.

Όπως και να 'χει η οριστική απόφαση θα παρθεί από εβδομάδα, ενώ εκείνο που οριστικοποιήθηκε είναι πως ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κανονικά με κόσμο, διότι υπάρχει αλλαγή στο άρθρο 24 του πειθαρχικού κώδικα.