Ολυμπιακός: Η επιμονή των Βραζιλιάνων για Σκάρπα

Το θέμα του Γκουστάβο Σκάρπα συνεχίζει να απασχολεί τους Βραζιλιάνους, ενώ ο ίδιος δεν δείχνει να έχει καταφέρει ακόμα να προσαρμοστεί στη χώρα μας.

Ολυμπιακός: Η επιμονή των Βραζιλιάνων για Σκάρπα

Επιμένουν στη Βραζιλία για τον Γκουστάβο Σκάρπα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στο ποδόσφαιρο της χώρας. Μεγάλο όνειρο του 29χρονου μεσοεπιθετικού ήταν να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά είναι αλήθεια ότι δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ούτε στη χώρα μας, αλλά ούτε και στην Αγγλία.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γουέστ Χαμ βρέθηκε στην Ελλάδα ο ατζέντης του Βραζιλιάνου, αφού το μέλλον του είναι ένα ζήτημα που απασχολεί εδώ και καιρό. Στην πατρίδα του συνεχίζονται οι αναφορές για Παλμέιρας και Φλαμένγκο. Είναι δύο ομάδες που παρακολουθούν τον ποδοσφαιριστή και δεν το κρύβουν πως τους ενδιαφέρει η περίπτωση του.

Ο Σκάρπα μέχρι τώρα έχει κάνει οχτώ συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και συνολικά έχει παίξει 327 λεπτά. Δεν έχει μπορέσει να δώσει τις βοήθειες που περίμεναν οι Πειραιώτες και πλέον όλα είναι πιθανά.

Με τη Νότιγχαμ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, ενώ ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2024. Η αγγλική ομάδα θα συζητούσε για πώληση του ποδοσφαιριστή, αλλά είναι ένα θέμα που εξαρτάται και από τα «θέλω» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος μέχρι τώρα δεν χρησιμοποιεί πολύ τον ποδοσφαιριστή.