Άλλαξε η έδρα στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Στο γήπεδο της Καισαριανής θα διεξαχθεί το παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κηφισιά.

Άλλαξε η έδρα στο Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Αυτές τις ημέρες διεξάγονται εργασίες στον χλοοτάπητα του γηπέδου της Λεωφόρου. Έτσι Παναθηναϊκός και Κηφισιά ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να αλλάξει η έδρα της μεταξύ τους αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στις 12 Νοεμβρίου.

Έτσι το ματς της 11ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Καισαριανής και όχι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» που ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30».