ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κοτάρσκι και Τάισον - Εκτός οι Βιεϊρίνια και Σοάρες

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Κοτάρσκι και Τάισον - Εκτός οι Βιεϊρίνια και Σοάρες

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (5/11, 19:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι Κοτάρσκι και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ο Φιλίπε Σoάρες έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού φτάνει στο τέλος της και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου δουλεύει στις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να είναι πανέτοιμο για τη σπουδαία μάχη.

Για μια ακόμα μέρα στη Νέα Μεσημβρία, η τακτική βρέθηκε σε πρώτο πλάνο. Οι παίκτες ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους με κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης και μερικά παιχνίδια κατοχής, ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων πάνω στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Οι Κοτάρσκι και Τάισον προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ο Φιλίπε Σoάρες έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια δούλεψε στο γυμναστήριο και την πισίνα. Το Σάββατο (04.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας».