Άρης: Πορεία διαμαρτυρίας 500 οπαδών για την προφυλάκιση εννιά φίλων της ομάδας μετά από επεισόδια!

Οι οπαδοί του Άρη έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για την προφυλάκιση εννιά φίλων της ομάδας μετά τα επεισόδια στην περιοχή Βoύλγαρη.

Άρης: Πορεία διαμαρτυρίας 500 οπαδών για την προφυλάκιση εννιά φίλων της ομάδας μετά από επεισόδια!

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στις τάξεις του Άρη μετά την απόφαση προφυλάκισης εννιά οπαδών της ομάδας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή Βούλγαρη.

Ο έντονος εκνευρισμός στις τάξεις του συλλόγου αποτυπώθηκε μέσα από τις επίσημες θέσεις που πήραν ο ΑΣ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, ενώ εκατοντάδες (περί τους 500) οπαδοί των «κίτρινων» προχώρησαν σε πορεία διαμαρτυρίας, κατά της απόφασης των δικαστικών αρχών.

Η απόφαση για περαιτέρω αντιδράσεις είναι δεδομένη καθώς τόσο οι οργανωμένοι οπαδοί όσο και οι θεσμικοί φορείς του συλλόγου υποστηρίζουν ότι οι προφυλακισμένοι δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια και παράλληλα αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν να μην απέτρεψε η Αστυνομία το περιστατικό υποστηρίζοντας ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ καθώς επίσης και ότι στο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην περιοχή Βούλγαρη, οι οπαδοί του Άρη δέχθηκαν επίθεση και προστάτεψαν τους εαυτούς τους.

Η πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του Άρη κατέληξε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και είναι βέβαιο ότι στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν πιο μαζικές αντιδράσεις.