Γιατί έβγαλε εισιτήρια ο Ολυμπιακός για το ματς με ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με την τιμωρία των 2 αγωνιστικών

Από χθες η ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον  ΠΑΟΚ. Από τις 14:00 ο κόσμος μπορούσε να κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» μέσω ίντερνετ.

Γιατί έβγαλε εισιτήρια ο Ολυμπιακός για το ματς με ΠΑΟΚ - Τι ισχύει με την τιμωρία των 2 αγωνιστικών

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για τα εισιτήρια με τους Θεσσαλονικείς άνοιξε μεγάλη κουβέντα, διότι το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ έχει επιβάλει ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετοί αναρωτήθηκαν πώς ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία τέτοια ενέργεια από τη στιγμή που υπάρχει τιμωρία. Πρώτα απ' όλα οι Πειραιώτες δεν έχουν αποφάσισαν από μόνοι τους την έκδοση εισιτηρίων. Είναι ενήμερες τόσο η Λίγκα όσο και η Αστυνομία πως θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου εισιτήρια για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό γίνεται, διότι όπως αναφέρει ο πειθαρχικός κώδικας στο άρθρο 24 «οι αποφάσεις των δικαστικών οργάνων που δικάζουν τις παραβάσεις του παρόντος κώδικα είναι άμεσα εκτελεστές, εκτός των περιπτώσεων που οι αποφάσεις ορίζουν τη διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές και την επανάληψη ή συνέχιση αγώνα…».

Άρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί παρουσία θεατών. Εάν υποθέσουμε πως αύριο ο Ολυμπιακός δεν δικαιωθεί στο δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ και η ποινή παραμείνει, τότε πάλι το ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει με κόσμο και δεν αλλάζει κάτι. Για να εκτελεστεί η ποινή, θα πρέπει να μεσολαβεί διάστημα πέντε ημερών.

Έτσι, εάν δεν αλλάξει κάτι στην έφεση, τότε ο Ολυμπιακός θα εκτίσει τις δύο αγωνιστικές με τον Παναιτωλικό για τη 12η αγωνιστική στις 25 Νοεμβρίου και με την ΑΕΚ για τη 17η αγωνιστική στις 3 Ιανουαρίου.