ΠΑΟΚ: Νέες απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

Με νέες απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Νέες απουσίες ενόψει Ολυμπιακού

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής (12/11, 19:30) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» ο Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία, ενώ ο Σοάρες έβγαλε μέρος του προγράμματος. Παράλληλα εκτός έμειναν οι Κοτάρσκι και Τάισον.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Αντίδραση. Η μόνη λέξη που βρίσκεται στο μυαλό όλων από το βράδυ της Δευτέρας. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, συγκεντρωμένο κι αποφασισμένο.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (02.11) ήταν αφιερωμένο κατά κύριο λόγο στο τακτικό κομμάτι, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και την πισίνα, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έκανε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά.

Εκτός προγράμματος έμειναν επίσης οι Κοτάρσκι και Τάισον. Ο Κροάτης τερματοφύλακας έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει μια μόλυνση στο μάτι, που δεν του επέτρεψε να προπονηθεί κανονικά. Την Παρασκευή (03.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».