Oλυμπιακός: «Σπάει» το κεφάλι του ο Μαρτίνεθ

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες έχει εξελιχθεί η απόφαση που καλείται να πάρει ο Ισπανός προπονητής για να «κόψει» έναν ξένο στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Oλυμπιακός: «Σπάει» το κεφάλι του ο Μαρτίνεθ

Η ενεργοποίηση του Τζάκσον Πορόζο και η πολύ καλή του απόδοση με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ έχει φέρει χαμόγελα στον Ολυμπιακό. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει εκθειάσει δημόσια τον ποδοσφαιριστή του και μάλιστα είχε αναφέρει πως η συμπεριφορά του είναι παράδειγμα για τους υπόλοιπους. Η παρουσία του Πορόζο στο κέντρο της άμυνας συνδυάστηκε και από δύο πολύ καλά παιχνίδια στο αμυντικό σκέλος.

Ο καλός βαθμός ετοιμότητας του στόπερ από το Εκουαδόρ είναι λογικό να έχει προκαλέσει χαμόγελα στον 42χρονο προπονητή, αλλά από την άλλη του έχει δημιουργήσει και έναν πονοκέφαλο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Στο Ηράκλειο ο Μαρτίνεθ είχε στην ενδεκάδα τον Πορόζο, τον Ορτέγκα, τον Μαντί Καμαρά και τον Έσε, τέσσερις παίκτες που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο.

Στον πάγκο βρισκόταν ο πέμπτος ξένος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν ο Ελ Κααμπί. Στους αγώνες του πρωταθλήματος επιτρέπεται να υπάρχουν στο ρόστερ μέχρι πέντε ξένοι ποδοσφαιριστές άρα από το ματς με τον ΟΦΗ αυτός που έλειπε και του έκανε εύκολη τη ζωή ήταν ο Ροντινέι. Το πρόβλημα που αποκόμισε ο Βραζιλιάνος από τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ.