Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Φορτούνης δηλώνει παρών για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Ροντινέι θα είναι διαθέσιμος.

Ολυμπιακός: Με Φορτούνη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Μετά το σημαντικό διπλό στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι αυτή τη φορά με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες προέρχονται από δύο καλά ματς με Γουέστ Χαμ και ΟΦΗ και θέλουν να δώσουν συνέχεια τόσο στις καλές εμφανίσεις όσο και στις νίκες.

Και επειδή το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλει να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές. Ο Κώστας Φορτούνης δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά η ομάδα του κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία του και να πάρει τη νίκη.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» περισσότερο προφυλάχτηκε μετά το πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με τη Γουέστ Χαμ. Θα είναι, όμως, έτοιμος για την αναμέτρηση για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Τετάρτης (1/11) ο Φορτούνης δηλώνει παρών και το ματς με τους Θεσσαλονικείς. Την Πέμπτη (2/11) ή το αργότερο την Παρασκευή (3/11) θα έχει μπει σε φουλ ρυθμούς. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Ροντινέι που επίσης έχασε το ματς με τον ΟΦΗ.