Ολυμπιακός: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Ποντένσε

Ο Ντανιέλ Ποντένσε έχει κάνει εκρηκτικό ξεκίνημα στη νέα θητεία του στον Ολυμπιακό και πλησιάζει το ρεκόρ του στα γκολ σε μία ολόκληρη σεζόν! 

Ολυμπιακός: Πάει για ρεκόρ καριέρας ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός έχει δύο πρώτους σκόρερ στη Super League, τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί και τον Ντανιέλ Ποντένσε που μαζί με τον Μορόν του Άρη έχουν σκοράρει από πέντε φορές.

Για τον Πορτογάλο άσο του Ολυμπιακού που δεν είναι σέντερ φορ όπως οι άλλοι δύο παίκτες, η συγκομιδή είναι εξαιρετική. Κι ακόμη μόλις μπήκαμε στο Νοέμβριο, συνεπώς εάν συνεχίσει έτσι ο Ποντένσε όχι απλώς θα φτάσει αλλά θα... συντρίψει το προσωπικό του ρεκόρ σε γκολ ανά σεζόν.

Συνολικά φέτος και μαζί με την Ευρώπη έχει ήδη σκοράρει έξι φορές, σε εννιά μόλις συμμετοχές.

Ο Ποντένσε είχε βάλει οκτώ γκολ σε 41 αγώνες στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, ενώ τη σεζόν που πήγε στην Γουλβς είχε σε Ελλάδα και Αγγλία έξι γκολ σε 40 αναμετρήσεις.

Από έξι τέρματα έβαλε πέρυσι και πρόπερσι με τη φανέλα της Γουλβς ενώ τη σεζόν 2020-21 σκόραρε τρεις φορές. Έξι γκολ σε μια χρονιά (σε 39 συμμετοχές) είχε με την δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ στο πρωτάθλημα της β΄κατηγορίας στην Πορτογαλία.

Φέτος η παρουσία του είναι περισσότερο ουσιαστική παρά θεαματική, ενώ δεν έχει ξεχάσει φυσικά και τις ασίστ (άλλωστε για μια τέτοια που ο ίδιος δέχτηκε από τον Γιόβετιτς συνεχάρη δημοσίως τον συμπαίκτη του). Αν συνεχίσει έτσι το ρεκόρ είναι θέμα - πολύ λίγου - χρόνου.