Μεξικανοί για Πινέδα: «Έχει ελπίδες να επιστρέψει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της ΑΕΚ και στο Μεξικό γνωρίζει την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Μεξικανοί για Πινέδα: «Έχει ελπίδες να επιστρέψει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα»

Την αποθέωση γνωρίζει ο Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό με αφορμή όσα κάνει με τη φανέλα της ΑΕΚ. Οι συμπατριώτες του στέκονται στα δύο γκολ που έχει σημειώσει στα τελευταία δύο παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων» και επισημαίνουν πως με αυτές τις εμφανίσεις έχει ελπίδες να επιστρέψει σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Ο Ορμπελίν Πινέδα περνά υπέροχα αυτή τη σεζόν με πολύ καλά νούμερα τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, κάτι που δίνει ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα ενταχθεί σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη. Μόλις την περασμένη εβδομάδα ο Πινέδα σημείωσε ένα επιπλέον γκολ στην ήττα της ομάδας του από τη Μαρσέιγ στο Europa League.

Σε ατομικό επίπεδο, το καλό επίπεδο του "Maguito" του δίνει ελπίδες ότι κάποια στιγμή θα μπορούσε να κάνει το ποιοτικό άλμα σε ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε μια βραχύβια θητεία στην ισπανική Θέλτα».