Απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο: «Λέξη δεν είπε για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους ναζί Κροάτες»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, απάντησε στον Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή τη συνέντευξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Reuters.

Απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο: «Λέξη δεν είπε για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους ναζί Κροάτες»

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφερόμενος στη διακοπή του ντέρμπι που προκάλεσε την τιμωρία του Ολυμπιακού και ακολούθως την έντονη αντίδραση των ερυθρόλευκων, είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι το «κακομαθημένο παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Με ανάρτηση στο Instagram ο κ. Καραπαπάς απάντησε γράφοντας: «Κακομαθημένο παιδί των καθεστώτων (χούντες και "δημοκρατίες") είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ. Αυτό που του χάρισαν το γήπεδο στο Βοτανικό (ή "Ελαιώνα ούτε τον άλλον αιώνα") και φέσωσαν τον Έλληνα 150 εκατομμύρια λες και τα χρώσταγαν και πήραν αντάλλαγμα έναν Ερειπώνα που ανήκε στο Δήμο Αθηναίων και όχι στην ομάδα των Αμπελοκήπων.

Λαλίστατος ο Αλαφούζος για τους χούλιγκαν και τις κροτίδες αλλά ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΠΕ για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους Ναζί Κροάτες. Γι' αυτό δεν έχει να πει κάτι στα ΜΜΕ που μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη;».

Απάντηση Καραπαπά σε Αλαφούζο: "Μιλάει πιο συχνά από τον Κασσελάκη - Λέξη δεν είπε για τους χούλιγκαν που οδήγησαν τους ναζί Κροάτες"