Ολυμπιακός: Έτοιμοι με ΠΑΟΚ οι Φορτούνης και Ροντινέι

Οι Κώστας Φορτούνης και Ροντινέι θα τεθούν στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (5/11).

Ολυμπιακός: Έτοιμοι με ΠΑΟΚ οι Φορτούνης και Ροντινέι

Τόσο ο Κώστας Φορτούνης, όσο και ο Ροντινέι παρακολούθησαν από την τηλεόραση την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Δεν μπορούσαν να βοηθήσουν, καθώς τα χτυπήματα που δέχτηκαν στο ματς με τη Γουέστ Χαμ, ήταν τέτοια που δεν άφηναν πολλά περιθώρια για να κάνει κάτι διαφορετικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Τους άφησε λοιπόν ο Ισπανός τεχνικός στον Ρέντη, έκαναν τα προγράμματά τους και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι την Κυριακή (5/11) θα είναι και οι δύο πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι έχασαν το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» δεν σημαίνει ότι ο τραυματισμός τους είναι σοβαρός. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο έως την προσεχή Κυριακή, τότε οι Φορτούνης και Ρονινέι θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές που ο Μαρτίνεθ τούς θέλει οπωσδήποτε στο αρχικό σχήμα απέναντι στους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι θα κατηφορίσουν ξανά στο Λεκανοπέδιο με στόχο να μην χάσουν για δεύτερη σερί αγωνιστική.

Στον Ρέντη μπαίνουν για τα καλά σε ρυθμούς ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω το τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ», το οποίο ναι μεν ήταν τεράστιας σημασίας, αλλά για να μην πάει στον... βρόντο, θα πρέπει να κάνουν κάτι ανάλογο και την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον «Δικέφαλο του βορρά».