Άρης - ΠΑΟΚ: Οι τεσσάρες στο «Χαριλάου»

Έφτασε η στιγμή για το πρώτο ντέρμπι Θεσσαλονίκης μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος και εμείς σας θυμίζουμε τους πιο πρόσφατους «διασυρμούς» στο «Χαριλάου».

Άρης - ΠΑΟΚ: Οι τεσσάρες στο «Χαριλάου»

Οι δυο μονομάχοι έχουν βιώσει από μια βαριά ήττα με 4-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που τότε ήταν γνωστό ως «Χαριλάου».

Άρης - ΠΑΟΚ 0-4, 1994-95

Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Οι δύο ομάδες μας έχουν χαρίσει πολλές στιγμές για να θυμόμαστε, μερικές από αυτές δεν μπορούν να ξεχαστούν άλλωστε. Ένα από τα παιχνίδια που έχουν μείνει χαραγμένα στις μνήμες των φίλων του «δικέφαλου του Βορρά» είναι η αναμέτρηση Άρης - ΠΑΟΚ στο «Χαριλάου», στις 7/12 του 94. Εκείνο το βράδυ ο ΠΑΟΚ διέσυρε τον Άρη μέσα στην έδρα του με σκορ 4-0, σημειώνοντας και τη μεγαλύτερη, σε έκταση νίκη που έχει πετύχει στο «Χαριλάου». Για την ιστορία, ο Γιώργο Τουρσουνίδη, πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ του ΠΑΟΚ ενώ σκόραραν ακόμα οι Κώστας Λαγωνίδης και Κριστόφ Μπότσιεκ.

Δείτε το βίντεο:

Άρης - ΠΑΟΚ 4-0, 2000-01

Ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ στις 1/11 του 2000 και τον φιλοδώρησε με 4 γκολ σημειώνοντας μία από τις μεγαλύτερες σε έκταση νίκες επί του ΠΑΟΚ. Μετά το 5-1 που είχε σημειώσει ο Άρης στο γήπεδο του εναντίων του ΠΑΟΚ, το 4-0 του 2000 είναι η σπουδαιότερη νίκη των «κίτρινων» απέναντι στον «δικέφαλο του Βορρά». Σκόρερ για τον Άρη ήταν τότε οι Θωμάς Κυπαρίσσης, Γιώργος Κούτσης, Γιώργος Κολτσίδας και Άγγελος Χαριστέας.