Ολυμπιακός: Ο… άλλος Ποντένσε που καθαρίζει στην επαρχία

Εξαιρετικό ματς από τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΟΦΗ με τον Ντάνιελ Ποντένσε να σκοράρει δύο φορές και να επιβεβαιώνει ότι είναι αλλαγμένος σε σχέση με το πρώτο του πέρασμα.

Ολυμπιακός: Ο… άλλος Ποντένσε που καθαρίζει στην επαρχία

Ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας ο Ολυμπιακός το έκανε να φαίνεται εύκολο. Δεν ήταν τόσο απλή η νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά ο τρόπος με τον οποίο την πήρε η ομάδα του Πειραιά δείχνει πως ήταν ένα απλό απόγευμα στη δουλειά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του στο Ηράκλειο.

Κλέβε την παράσταση γιατί σκόραρε δύο φορές, αλλά δεν ήταν μόνο αυτός που οδήγησε τον Ολυμπιακό. Δεν υστέρησε κανείς συμπαίκτης του στην Κρήτη, όμως θα σταθούμε στον Πορτογάλο.

Θα το κάνουμε γιατί ο Ποντένσε έχει έρθει στη χώρα μας διαφορετικός σε σχέση με αυτόν που έχει. Η ποιότητα του ήταν γνωστή από το πρώτο του πέρασμα. Ο «σβούρας» μπορούσε να κάνει άνω κάτω μία άμυνα με τις ντρίμπλες του, αλλά τότε γινόταν μεγάλη κουβέντα πως κάτι του λείπει.

Υστερούσε στα τελειώματα ο Ποντένσε στο πρώτο πέρασμα του από τον Πειραιά. Τώρα όταν του παρουσιάζεται η ευκαιρία να σκοράρει δεν την αφήνει να πάει χαμένη. Έχει πλούσιο ρεπερτόριο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και αυτό κάνει τη διαφορά στη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Επίσης είναι αξιοσημείωτο ότι στα δύο παιχνίδια στην επαρχία ο Ποντένσε πήρε τον Ολυμπιακό από το χέρι. Απέδειξε ότι δεν είναι παίκτης μόνο για τα εντός έδρας, αλλά είναι και για τα ματς που γίνεται μάχη. Δύο γκολ έβαλε στα Γιάννενα, δύο και στο Ηράκλειο.