Ποντένσε: «Ήρθα για να απολαμβάνω τα παιχνίδια»

Ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ και για τη δική του απόδοση.

Ποντένσε: «Ήρθα για να απολαμβάνω τα παιχνίδια»

Με δύο γκολ του Ντάνιελ Ποντένσε ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Ηράκλειο επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ήρθε στην Ελλάδα για να απολαμβάνει τα παιχνίδια και να βοηθάει την ομάδα.

Αναλυτικά ο Ντάνιελ Ποντένσε μίλησε:

Για τη νίκη: «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη. Ο ΟΦΗ πάντοτε δυσκολεύει τους αντιπάλους στην έδρα του. Ξέραμε ότι σήμερα θα έπρεπε να αλλάξουμε το σκεπτικό μας και να παίξουμε τελείως διαφορετικά σε σχέση με τη Γουέστ Χαμ. Κερδίσαμε με 2-0, είμαι χαρούμενος που σκόραρα δύο φορές και συνεχίζουμε νικηφόρα την πορεία μας».

Για το πού θα σταματήσει με τα γκολ και τις ασίστ: «Δεν έχω κάποιο όριο. Θέλω να βοηθήσω με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και ασίστ. Ήρθα στον Ολυμπιακό γα να απολαμβάνω τα ματς και να τον βοηθάω στη συνέχεια. Όσο είμαι χαρούμενος, τότε τα γκολ και οι ασίστ θα έρθουν. Χωρίς να υπάρχει κάποιο όριο, θα γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα».

Για τη σύγκριση του Ολυμπιακού της πρώτης του θητείας και του φετινού Ολυμπιακού: «Ο πρώτος Ολυμπιακός ήταν πιο έμπειρος όσον αφορά στην ηλικία των παικτών και με εκείνους που δημιουργούσαν το παιχνίδι. Ο φετινός Ολυμπιακός έχει περισσότερες επιλογές και καλύτερη πρόοδο. Ας δώσουμε λίγο χρόνο και σίγουρα θα δούμε ωραία πράγματα. Τότε θα συγκρίνουμε εκείνον τον Ολυμπιακό με τον τωρινό».