Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στο 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο

Εκτελεστής ο Ποντένσε, «εγκέφαλος» ο Έσε, φοβερός Καμαρά και «γεμάτη» εμφάνιση από Γιόβετιτς και Κίνι.

Ολυμπιακός: Η κριτική των παικτών στο 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Θεατής στο ματς! Ούτε μία τελική στην εστία δεν έκανε ο ΟΦΗ. Πέρασε ένα από τα πιο εύκολα βράδια με τα ερυθρόλευκα γάντια.

ΚΙΝΙ: Από τα καλύτερά του παιχνίδια, αν όχι το καλύτερο, από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πολύ καλός ανασταλτικά, είχε συμμετοχή στο 1-0 και στο 89’ θα μπορούσε με μία «βολίδα» να πετύχει γκολάρα.

ΡΕΤΣΟΣ: Κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες με τους προσωπικούς του αντιπάλους. Έχει ανεβασμένη ψυχολογία και φαίνεται!

ΠΟΡΟΖΟ: Δεύτερο σερί ματς αγωνίστηκε βασικός και ο νεαρός στόπερ από το Εκουαδόρ άφησε ξανά καλές εντυπώσεις. «Εξαφάνισε» τον Ντίκο που εθεωρείτο ο πιο σημαντικός επιθετικός του ΟΦΗ. Υπήρχαν στιγμές που πήγαινε κάπως άτσαλα στους αντιπάλους του, αλλά στο τέλος της ημέρας μένει ότι έδειξε πως μπορεί να στηριχθεί πάνω του ο Μαρτίνεθ.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Αρκετά καλό ματς και ο Αργεντινός αριστερός μπακ. Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τους προσωπικούς του αντιπάλους, ενώ βοήθησε και στο δημιουργικό κομμάτι όσο του το επέτρεψαν οι συνθήκες.

ΕΣΕ: Ματσάρα από τον Αργεντινό. Σε διάρκεια ίσως να ήταν και ο κορυφαίος του γηπέδου. Ο Αργεντινός ήταν παντού. Έκοβε, έραβε, μοίραζε παιχνίδι. Εγκεφαλικό ματς από τον νεαρό χαφ.

ΚΑΜΑΡΑ: Εξαιρετικό ματς και από τον Αφρικανό, ο οποίος ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στη φάση του 1-0, αφού εκείνος ξεκίνησε την κούρσα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και αφού η μπάλα πέρασε από τα πόδια των Κίνι – Μασούρα, ο Ποντένσε εκτέλεσε τον Μπάουμαν από κοντά. «Γεμάτο» παιχνίδι από τον Μαντί. Ακόμη ένα «γεμάτο ματς για την ακρίβεια.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Πήρε την «μπαγκέτα» από τον απόντα Φορτούνη, σκόραρε δις, θα μπορούσε να σκοράρει ακόμη μία φορά ή να φύγει ακόμη-ακόμη και με ασίστ. Ήταν ο παίκτης που με την εκτελεστική του δεινότητα διαμόρφωσε το σκορ.

ΣΟΛΜΠΑΚΕΝ: Σίγουρα θα περίμενε περισσότερα πράγματα ο Μαρτίνεθ από τον Νορβηγό στο δημιουργικό κομμάτι. Ανασταλτικά ανταποκρίθηκε μια χαρά. Είχε τις απαιτούμενες επιστροφές και βοήθησε αμυντικά. Επιθετικά όμως έπρεπε να φανεί περισσότερο.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Είχε την ασίστ στο 1-0, θα μπορούσε να έχει καλύτερα τελειώματα σε τρεις περιπτώσεις, αλλά το γενικό συμπέρασμα είναι ότι άφησε τη σφραγίδα του σε μία εξαιρετικά δύσκολη έδρα.

ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Πολύ καλό ματς από τον Μαυροβούνιο. Είχε αρκετές τελικές, θα μπορούσε να δει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ, ενώ πίεζε αφάνταστα τον Πασαλίδη αναγκάζοντάς τον σε πολλά λάθη. Σε ένα εξ αυτών μάλιστα, ο Γιόβετιτς έδωσε έτοιμο γκολ στον Ποντένσε για το 0-2. Ιδανικό ντεμπούτο για τον Μαυροβούνιο στο αρχικό σχήμα.

ΜΠΙΕΛ: Λίγα πράγματα από τον Ισπανό που μπήκε στο 65’ και θα έχουμε να θυμόμαστε ένα απογοητευτικό τελείωμα στο 75’.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Κέρδισε κάποιες μονομαχίες μπροστά, δίχως όμως να κάνει κάποια τελική.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε για να θωρακίσει λίγο περισσότερο τον άξονα, έκανε κάποια λαθάκια, αλλά «έφαγε» και πολύ ξύλο.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ: Μπήκε σε ένα χρονικό σημείο που τα πάντα είχαν κριθεί.

ΣΚΑΡΠΑ: Πρόλαβε στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε να βγάλει μία φοβερή μπαλιά στον Ορτέγκα στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.