Ολυμπιακός: Ο Καμαρά, ο Ελ Κααμπί και η Εθνική

Η επιστροφή του Μαντί Καμαρά στην Εθνική Γουινέας και το τελευταίο του ματς κόντρα στον… Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Ο Καμαρά, ο Ελ Κααμπί και η Εθνική

Ο Μαντί Καμαρά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν εδώ και μέρες στη Γουινέα φέρεται μέσω και πολιτικών παρεμβάσεων στη χώρα λόγω της αξίας του παίκτη να έχει λύσει τις διαφορές του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό και να είναι ξανά διαθέσιμος. Έχοντας μπει στην προεπιλογή τόσο για τα ματς του Οκτώβρη, στα οποία δεν πήγε, όσο και για αυτά που έρχονται μέσα στο Νοέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Εναντίον της Ουγκάντα εντός έδρας στις 17/11 και εκτός έδρας με την Μποτσουάνα στις 21/11.

Για τον Μαντί το θέμα σε ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό είναι ότι θα λείπει όπως όλα δείχνουν τον προσεχή Ιανουάριο στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Κάτι που ισχύει και για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί με το Μαρόκο.

Είναι επιθυμία του Καμαρά και το έχει δηλώσει πολλές φορές δημοσίως να παίξει ξανά με το εθνόσημο. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν πριν από ακριβώς δύο χρόνια, τον Οκτώβριο του 2021, όταν αγωνίστηκε για 22η φορά με την Εθνική Γουινέας, στην ήττα με 4-1 από το… Μαρόκο. Και το ένα από τα τέσσερα γκολ είχε βάλει ο νυν συμπαίκτης του στον Ολυμπιακό, Ελ Κααμπί!