Ολυμπιακός: Η κόπωση και οι αλλαγές με ΟΦΗ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αρκετά ζητήματα να λύσει ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ολυμπιακός: Η κόπωση και οι αλλαγές με ΟΦΗ

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει αρκετά ζητήματα να λύσει. Είδε πολλούς ποδοσφαιριστές του να υπερβάλλουν εαυτόν, να παίζουν στα «κόκκινα» και να τους έχει βγει η γλώσσα με τη Γουέστ Χαμ, γιατί επρόκειτο για ένα ματς που απαιτούνταν τρεξίματα και συνεχείς κινήσεις στον χώρο, έτσι ώστε οι αποστάσεις να είναι κοντά. Ο Ισπανός τεχνικός θα κληθεί το Σαββατοκύριακο να διαχειριστεί την κούραση που υπάρχει.

Μια κούραση που σε τέτοια επίπεδα δεν είχε ξαναϋπάρξει. Τέτοιο τρέξιμο ο Ολυμπιακός δεν έριξε ούτε με την Μπάτσκα Τόπολα, ούτε με τη Φράιμπουργκ. Επιβάρυνε αρκετά όλους τους ποδοσφαιριστές το ματς με τα «σφυριά» και δεν αποκλείεται να δούμε τουλάχιστον τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα με τον ΟΦΗ. Μην αποκλείσετε για παράδειγμα να μην ξεκινήσει ένας εκ των Φορτούνη ή Ποντένσε.

Επίσης, ο Αγιούμ Ελ Κααμπί κάλυψε πολλά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ο Μαροκινός έχει αποδείξει ότι βρίσκει τον τρόπο να επανέρχεται σε φουλ ρυθμούς. Από την άλλη, το κακό για τον Ελ Κααμπί είναι ότι προέρχεται και από τα ματς της Εθνικής του ομάδας. Έχει «γράψει» δηλαδή το κοντέρ αρκετά λεπτά συμμετοχής και με το Μαρόκο προτού παίξει με Παναθηναϊκό και Γουέστ Χαμ. Για αυτόν τον λόγο, ο Στέφαν Γιόβετιτς θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στο «Γεντί Κουλέ».