Ολυμπιακός: Στόχος η διάρκεια για τον Πορόζο

Για τον Πορόζο υπάρχουν χαμόγελα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που θέλει και ο ίδιος είναι να βρει ρυθμό για να μπορέσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα.

Ολυμπιακός: Στόχος η διάρκεια για τον Πορόζο

Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού που να υστέρησε σε απόδοση στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Γουέστ Χαμ. Η αποκάλυψη, ωστόσο, ήταν ο Τζάκσον Πορόζο, ο οποίος μέχρι τον αγώνα με τα «σφυριά» δεν είχε παίξει ποτέ βασικός. Αναγκαστικά συνέβη αυτό στον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμος κανένας άλλος στόπερ.

Ο 23χρονος αμυντικός από το Εκουαδόρ έπαιξε σε ένα ματς μεγάλων απαιτήσεων και αντεπεξήλθε και με το παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μαρτίνεθ τον εκθείασε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μάλιστα, χρησιμοποίησε την περίπτωση του Πορόζο ως παράδειγμα για όλους τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Πράγματι όλο αυτό το διάστημα ο 23χρονος στόπερ έχει δουλέψει αρκετά σκληρά και έχει προσπαθήσει να διατηρηθεί σε ένα υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Το ζητούμενο για τον Πορόζο από εδώ και στο εξής είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του. Μετά την καλή προσπάθεια που έκανε με τη Γουέστ Χαμ, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ σκέφτεται σοβαρά να τον ανταμείψει και να τον έχει βασικό στον αγώνα της Δευτέρας με τον ΟΦΗ. Αυτήν τη στιγμή είναι το φαβορί για την ενδεκάδα.

Για τον Πορόζο υπάρχουν χαμόγελα στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό που θέλει και ο ίδιος είναι να βρει ρυθμό για να μπορέσει να αποδώσει ακόμα καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο απέφυγε τις περιττές ενέργειες και επέλεξε να διώχνει την μπάλα ή τις σίγουρες πάσες. Όσο περνούσε η ώρα άρχισε να πατάει ακόμα καλύτερα, αλλά και ο Μαρτίνεθ κρατάει ότι ανταποκρίθηκε σε ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι.