Πετράκης: «Μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα»

Απογοητευμένος ήταν ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης για την τελική έκβαση της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, αλλά και τον τρόπο που ήρθε αυτή.

Πετράκης: «Μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα»

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης, μίλησε μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο λέγοντας πως η ομάδα του δεν άξιζε την ήττα, ειδικά όπως ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το τι τίτλο παίρνει το σημερινό παιχνίδι: «Δεν μου έρχεται κάτι τώρα. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Νομίζω πως το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς, για την στιγμή που μπήκε το τρίτο γκολ.

Δεν ξέρω αν είναι κανονικό ή όχι, αλλά μας αφήνει μια πολύ μεγάλη πίκρα, γιατί πιστεύω ότι δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι, με βάση την εικόνα μας και την στατιστική. Τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και πρέπει να μάθουμε από αυτό».

Για το αν η κούραση των παικτών του οδήγησε στην ήττα: «Δεν παίζουμε μόνοι μας, αλλά παίζει και ο αντίπαλος. Δεν χάσαμε κάτι στον προσανατολισμό μας, αλλά νομίζω πως και εμείς είχαμε τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάτι, αλλά εκεί που πήγε το παιχνίδι μας αφήνει μια μεγάλη πίκρα. Σίγουρα είναι ένα καλό μάθημα για την συνέχεια και κάτι που πρέπει να μας κάνει πιο δυνατούς».