Ολυμπιακός: Οι τέσσερις... πονοκέφαλοι του Μαρτίνεθ ενόψει ΟΦΗ

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού είναι καταπονημένοι μετά τη μεσοβδόμαδη προσπάθεια κόντρα στη Γουέστ Χαμ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ «ψάχνεται» για τον τρόπο διαχείρισής τους ενόψει της δευτεριάτικης (30/10) εξόδου στο Ηράκλειο.

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις... πονοκέφαλοι του Μαρτίνεθ ενόψει ΟΦΗ

Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν για τον φετινό Ολυμπιακό, καθώς λίγες μέρες μετά την υπερπροσπάθεια και σπουδαία νίκη επί της Γουέστ Χαμ για το Γιουρόπα Λιγκ, για τους «ερυθρόλευκους» ακολουθεί μία πολύ επικίνδυνη έξοδος στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ το βράδυ της Δευτέρας (30/10, 21.30).

Στόχος φυσικά είναι η νίκη, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για τους Πειραιώτες. Πέρα από το γεγονός ότι ο ΟΦΗ στην έδρα του φέτος παρουσιάζεται πανίσχυρος, με νίκες επί των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ... πονοκεφαλιάζει και για έναν άλλο λόγο.

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν τραβήξει ήδη πολύ... κουπί σε Ελλάδα και Ευρώπη για την τρέχουσα σεζόν, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται ιδιαίτερα καταπονημένοι. Δεν μιλάμε βεβαίως για τραυματισμούς, όμως το να μη βρίσκεται μια βασική μονάδα στο 100% λόγω κόπωσης, αλλά και το πιθανό ρίσκο έξτρα καταπόνησης ενόψει της συνέχειας, είναι αναμφίβολα πολύ κρίσιμα θέματα.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Φορτούνης, Μαντί Καμαρά, Ροντινέϊ και Φρανσίσκο Ορτέγκα εμφανίζονται ιδιαίτερα καταπονημένοι μετά το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θα τους έχει φυσικά κανονικά στη διάθεσή του -και ιδανικά επιθυμεί να τους ξεκινήσει και στο βασικό σχήμα-, ωστόσο η διαχείρισή τους σε μεσο-μακροπρόθεσμη βάση αποτελεί σίγουρα ένα ζήτημα προς επίλυση.

Ο Ισπανός κόουτς εμπιστεύεται απόλυτα τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και τους θεωρεί απαραίτητα... γρανάζια στη μηχανή του Ολυμπιακού, από την άλλη πλευρά όμως δεν θέλει να τους αφήσει να παίζουν «στα κόκκινα» ρισκάροντας ντεφορμάρισμα λόγω κόπωσης ή ακόμα ακόμα και τραυματισμό τους στη συνέχεια.

Γι' αυτό ακριβώς ο Μαρτίνεθ θα αποφασίσει την ύστατη ώρα για τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστεί τους εν λόγω παίκτες, βλέποντας και την κατάστασή τους και τελευταία προπόνηση της Κυριακής. Η τελική απόφαση του τεχνικού ηγέτη των «ερυθρόλευκων» για τη συγκεκριμένη τετράδα ουσιαστικά θα παρθεί λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα στο Ηράκλειο...