Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2: Περίμενε εννέα λεπτά το VAR!

Με γκολ του Νίκου Βέργου που κατακυρώθηκε μετά από εννέα ολόκληρα λεπτά από το VAR στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος κέρδισε 3-2 τον Παναιτωλικό και πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 3-2: Περίμενε εννέα λεπτά το VAR!

Χρειάστηκε να περιμένει εννέα αγωνιστικές και… εννέα ολόκληρα λεπτά το VAR στις καθυστερήσεις για να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος με σκορ 3-2 επί του Παναιτωλικού.

Το παιχνίδι είχε ένταση, κόντρες, πολλά γκολ, ανατροπές, σασπένς και πολλή… αναμονή ειδικά στο τέλος.

Στο 24’ Ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Φρεντ Ντουάρτε έπειτα από γύρισμα του Τορεχόν. Ο Παπαδόπουλος το ακύρωσε γιατί θεώρησε ότι χρησιμοποίησε το χέρι του. Η φάση ελέγχθηκε όμως στο VAR και κατακυρώθηκε στους Αγρινιώτες.

Στο 45+1’ πολύ καλή στιγμή για τον Ατρόμητο. Ο Αγκιμπού Καμαρά με υπέροχη κάθετη στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού βρήκε τον Γιουμπιτάνα στην κίνησή του. Αυτός βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπίνο και αστόχησε.

Στο 49’ ο Ρομπάιγ έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, διένυσε λίγα μέτρα μαζί της και με ωραίο σουτ εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73’ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ. Τρεις παίκτες του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να διώξουν, ο Ντουάρτε έκανε… στραβοκλωτσιά με τη μπάλα να πηγαίνει στον Ρομπάιγ που από κοντά έκανε το 2-1

Στο 82’ ήρθε η ισοφάριση για τον Παναιτωλικό, καθώς ο Λιάβας «τσίμπησε» τη μπάλα και έκανε το σουτ με τον Τσιντώτα να φάνηκε να βρίσκει τη μπάλα αλλά να μην μπορεί να τη βγάλει εκτός τέρματος.

Στο 92’ ο Καμαρά εκανε τη σέντρα, ο Έρλινγκμαρκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Βέργος πλάσαρε από οριακή θέση κάνοντας το 3-2.

Οι διαιτητές του VAR όμως έκαναν ΕΝΝΕΑ ΛΕΠΤΑ για να μπορέσουν να βγάλουν άκρη με τις γραμμές και το αν ο φορ του Ατρομήτου ήταν σε κανονική θέση κατακυρώνοντας τελικά το γκολ με τους Περιστεριώτες να παίρνουν τη νίκη.


ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
Γήπεδο: Ατρομήτου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-2

Σκόρερ: Ρομπάιγ (49’, 73’), Βέργος (90+2’)- Ντουάρτε (21’), Λιάβας (82’)

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Ντε Μποκ (40’), Κεσχρίντα (90+13’) – Πέρες (64’)

Κόκκινες κάρτες: Πέρες (90+11’)

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Ασεβέδο, Ιμερέκοφ, Γκονζάλες (102’ Τσακμάκης), Κουντέ (63’ Έρλινγκμαρκ), Καμαρά, Ρομπάιγ (83’ Φριντζόνσον), Γιουμπιτάνα (46’ Βαλένσια), Αντζιέλσκι (63’ Βέργος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Ντίας), Χουάνπι (88’ Ξενιτίδης), Πέδρο, Ντουάρτε (66’ Βοΐλης).