Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες…

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό (29/10) αγώνα με τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο και δεν υπολογίζει στους Χουάνκαρ, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον

Παναθηναϊκός: Με τις γνωστές απουσίες…

Χωρίς νέα προβλήματα και με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Super League.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Χουάνκαρ, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, που έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και εξάσκηση στα τελειώματα. Εκτός προπονήσεων παραμένει ο Χουάνκαρ, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον, Ξενόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα. Σε αυτή είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.»